Om oss

Jeg startet min karriere i bilbransjen i august 1978 og er opprinnelig utdannet bilmekaniker med fagbrev. Jeg har gjennom årenes løp jobbet for mange større bilforhandlere i Osloområdet og vært innom mange av funksjonene i et bilfirma.

 

I perioden 1994–2004 drev jeg mitt eget Fiat/Alfa Romeo verksted i Oslo sammen med en partner. Det var i denne perioden det ble startet opp med bilpleie, og da i hovedsak lakkforsegling som et ekstra tilbud til verkstedets kunder. Jeg hadde hovedansvaret for dette, og opplevelsen av å gjøre «gull av gråstein» gjorde sitt til at interessen for denne biten stadig ble sterkere. 17.06.2003 ble derfor beslutningen om å drive med bilpleie på heltid fattet og firmaet RK-Bilpleie ble registrert, 01.07.2014 gjorde vi om til AS.

 

RK-Bilpleie AS har lokaler i Fyrstikkbakken 2 på Bryn i Oslo hvor det utføres det meste innen generell bilpleie i tillegg til Glare lakkforseglig.

 

I september 2008 ble Glenn Jensen ansatt. Glenn er genuint opptatt av bilpleie og har den rette innstillingen til hvordan resultatet skal være før en behandling er 100% ferdig.

 

Flere bilforhandlere bruker i dag RK-Bilpleie AS til å klargjøre bruktbiler for salg og målet er å være det foretrukne valget når du skal velge din profesjonelle bilpleier.

 

 

– Du er hjertelig velkommen til å kontakt for en hyggelig bilpleieprat!

 

 

 

Mvh

Ronny Kristiansen / RK-Bilpleie AS

Innehaver

Ronny Kristiansen

 

Våre samarbeidspartnere :

Copyright © All Rights Reserved

''Kun kvalitet har en framtid''