Copyright © All Rights Reserved

Nettbutikk

Velkommen til RK-Bilpleie AS sin nettbutikk! Her har du et lite utvalg av produkter du kan bestille fra oss som kan hjelpe deg å ta vare på bilen din!

Glare Ultra Wash 355ml

 

En god såpe som passer perfekt til deg som har hatt bilen til lakkforsegling hos oss. Dette vil hjelpe til med å bevare glansen da denne inneholder samme midlet som i behandlingen, Glassplexin®.

Kan brukes på alle typer lakk uavhengig hva bilen er behandlet med fra før. Med kun 2 korker på en 10liters bøtte gjør denne flasken drøy!

 

250,- inkl mva

Glare Tire Magic 355ml

 

Etter vår mening den beste dekkfornyeren som finnes! Ikke bare gjør den gummi og plastdetaljer svarte igjen, den fungerer også perfekt til å shine døråpninger og også motorrom uten å bruke vann! Tire Magic påføres med en vanlig påføringspad eller med microfiberklut og tørkes av igjen med en tørr microfiberklut.

 

260,- inkl mva

 

Glare Sahara Wash & Detail 473ml

 

En spraypolish som inneholder Glassplexin®, og ikke voks eller silikon. Sprayen påføres med en ren microfiberklut og tørkes av igjen med en tørr microfiberklut når polishen har tørket. Glare Sahara Wash & Detail kan brukes på alle biler uavhengig av hva bilen er behandlet med før. Kan påføres både på lakk, krom og også på plast uten at den etterlater hvite merker ! Passer også bra til å gi din Glare-behandlede bil det ''lille ekstra''!

 

325,- inkl mva

KCL Super Skum 500ml og 1 stk. Magic Eraser svamp

 

Med denne pakken kan du fjerne flekker fra blant annet skinn og vinyl. Spray på skum på det stedet du vil rense, gni over med svampen og tørk av med en tørr microfiberklut. Vi anbefaler å prøve et mindre synlig sted først og alltid prøve forsiktig først da det er fare for at overflaten kan ta skade ved mye bruk !

 

120,- inkl mva

Påføringspad

 

Hvit universal påføringspad for blant annet Glare Tire Magic.

 

10,- inkl mva pr. stk

Microfiberklut grønn/rød

 

Proff microfiberklut til påføring av avtørking av Glare Sahara Wash & Detail og Glare Tire Magic. Fungerer også perfekt til vask og tørk av bil. Kan vaskes i vaskemaskin UTEN skyllemiddel. Ved bestilling oppgi ønsket farge , ellers blir en tilfeldig farge sendt.

 

55,- inkl mva pr. stk

Bestilling

Når du skal bestille varer hos oss sender du en mail til eller tar kontakt på 909 10 008 /469 24 272 . Sender du mail til oss skriver du fullt navn og adresse, hvilken/hvilke varer du ønsker og den frakt/betalingsmåten du ønsker.

 

Frakt

RK-Bilpleie AS belaster frakt etter Postens vanlige satser. Normalt vil frakt som er betalt på forhånd være 155,- ink mva og 202,- ink mva hvis kjøper ønsker pakken levert med postoppkrav. Prisen kan variere avhengig av fraktmåten du velger og vekt/volum på bestillingen. Det er ingen skjulte kostnader når du handler hos RK-Bilpleie AS.

 

Betaling

Man betaler enten direkte inn på konto for varen(e) og porto når man har fått faktura tilsendt pr epost, eller postoppkrav når du henter din pakke på ditt lokale postkontor/post i butikk. Du vil få en bekreftelse pr epost når betalingen er motatt og varene er sendt. Vi aksepterer også kontanter ved henting hos oss etter avtale. Dersom ordren er betalt på forskudd ber vi deg om å ta med legitimasjon som må vises ved utlevering.

''Kun kvalitet har en framtid''